CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, January 19, 2012

tahun 2012

SELAMAT TAHUN BARU KAWAN2

huahuahua baru ni aku bkesempatan nk update blog aku ni utk thn 2012..malas je sbnrnya..apa yg menarik utk 2012 ni yer?
~yeahhh...umur aku dah 29tahun (1/2/2012).tp mcm tak ssuai lak aku ni umur 29 thn kan...xder jiwa ke arah 29 thn tu..mcm budak2 lagi aku rasa hahaha naluri aku bkata sedemikian yer..harap maklum...
~dannnn oyeahh aku akan menamatkan zaman bujang aku pada 25/2/2012.huhuhu sedey..dah tak boleh nak tlebey2 bjimba2 dah...tp aku ttp nk bjimba2 gk..aku xkisah kikiki tp aku tak sabar lak nak kawen..tggu masa jer ni hahahaha best ke kawen tu????

*blurr tak tahu nk cter apa...daaaaaaaaa

1 comment:

  1. uii..kawen?? best kak.. best tersgt2 best.. hehehe...

    ReplyDelete